Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Senatorul PNL Alina Gorghiu face apel la colegii din Opoziţie să susţină moţiunea de cenzură. ”Am inițiat-o, am avut discuții cu toate partidele de Opoziție, USR, PMP, UDMR, minorități, ALDE, Pro România'', a declarat, la RFI, Alina Gorghiu.

,,Nu mă interesează jocurile politice sau cele de imagine, pe care le fac unii și alții, suntem în Opoziție toți, trebuie să votăm moțiunea de cenzură. Nu mai e timp nici de balet, nu mai este timp nici de punctat electoral pe la colțuri”, a afirmat aceasta.

În ceea ce privește șansele moțiunii de cenzură, senatorul liberal consideră că proiectul va trece: ”Sunt optimistă privitor la succesul moțiunii de cenzură. Se va depune cât de curând posibil, pentru că textul deja a fost redactat, urmează să fie finalizate observațiile și integrate în textul inițial, din partea tuturor formațiunilor care și-au exprimat deja dorința de a o susține. Cred că este o problemă de zile până la care vom dezbate această moțiune în plenul reunit”, a completat Alina Gorghiu.

Integral pe România LiberăComentarii

Lute Salteluta ,aici nu e vorba de stat pe spate.

18 septembrie 2019 15:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.