Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un medic de la un cabinet de expertiză și recuperare a capacității de muncă din Cluj a fost plasat sub control judiciar, fiind acuzat de DNA că, prin intermediul altei persoane, a primit mită de la 61 de oameni, pentru a-i ajuta să obțină pensii de invaliditate în condițiile în care, în mod normal, unii dintre ei nu ar fi beneficiat.

Potrivit unui comunicat de presă transmis miercuri de DNA, procurorii au reținut pentru 24 de ore un medic de la un cabinet de expertiză medicală și recuperare a capacității de muncă din Cluj, pentru luare de mită în formă continuată și o femeie acuzată de dare de mită în formă continuată și trafic de influență în formă continuată.

În cazul femeii, Tribunalul Cluj a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, în timp ce medicul, Alexandru Faur, a fost plasat sub controlul judiciar pentru 60 de zile.

Integral pe Hotnews