Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Bogdan Licu, procurorul general al României, a avut o confruntare neașteptată cu cotroversatul protestatar Marian Moroșanu, poreclit ”Ceaușescu”, implicat în numeroase scandaluri.

Protestatarul l-a întrebat pe Bogdan Licu „ce facem cu dosarul 10 august?”, iar procurorul general a explicat că se află la DIICOT. ”Mergeți și adresați-vă acolo”.

”Nu poate să iasă procurorul șef într-o conferință de presă pentru a ne mai anunța stadiul dosarului 10 august?”, a mai spus Marian Ceaușescu.

”O să-i transmit solicitarea”, a continuat Bogdan Licu.

”În cazul Caracal, imediat a ieșit. De ce nu se acționează la fel și în dosarul 10 august?”, a mai spus Marian Ceaușescu.


Comentarii

Virginicoo, tu ești virgină la colivia cu sticleți! Păi, pe 10 avgust o fo tentativă de lovitură de stat, proasto! Ori nu ești proastă, ci cretină. V-a scărpinat Soros pe creierașul netejor (hadică liber de circumvoluțiuni!) și vi s-a spus că jandarmii vor fi acolo ca să vă sprijine să dați foc la tot ce mai e pân Piața Victoriei și împrejurimi! V-a făcut să credeți că sunteți buricul pământului și ați constatat că sunteți doar căcăreze de capre drogate. Se pare că nu veți ieși din sevraj până nu se va ocupa Trump personal de voi. Aveți răbdare să se ocupe mai întâi de Hans Klem, hambasadorul personal al lui Soros în Bucale, după care o va lua în bot și idiotul pe care îl halintați cu numele lui Ceaucescu, cum îi ziceau hamericanii. Poate nu știi, dar Ghiolbănel al vostru fu chemat la Casa Halbă ca să lămurească problema cu „hamicul” Soros. Adică pe ce picior dansezi, domnule KWJ? Pricepi, cretinuța lu Budulea Taichii?

18 septembrie 2019 10:55

Virginica Nu se acctzioneaza in dosarul 10 August ca nu este voie de la "stapanire"....Ca si de aceea l-au transferat de la Procuratura Militara de pe langa Procuratura Generala la DIICOT sa fie " inmormantat"....Ce a-tzi vrea?...Sai vedem pe Liviu Dragnea si Carmen Dan dand cu subsemnatul ca-s 800 de romani cu plangere penala....Batutzi la cap cu pulanul jandarmerist si gazatzi la intamplare copiii, tineri, femei si batrini (de unul a si murit)....Vretzi sa se redeschida dosarul si sa se desecretizeze documentele de la MAI ?....Nu votatzi PSD-ul la toate alegerile !...PSD-ul si-a batut poporul la Mineriade dar si la Jandameriada din 10 August 2018....

18 septembrie 2019 8:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.