Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) nu a reușit nici din a cincea încercare validarea Adinei Florea la șefia Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ). 10 dintre membrii CSM au votat pentru amânarea validării, iar 9 pentru dezbaterea cauzei.

Este pentru a cincea oară când membrii plenului CSM nu reușesc validarea concursului pentru conducerea Secției, după ce precedentele patru ședinte au fost boicotate.

Decizia plenului vine după ce mai mulți membri ai CSM au cerut amânarea ședinței de validare a Adinei Florea la conducerea Secției de investigare a infracțiunilor din justiție (SIIJ), pe motiv că nu au primit toate documentele, inclusiv fișele de notare din partea Comisiei de evaluare sau baremul.

Integral pe CotidianulComentarii

noi Pt. Luescher D., lozincareasa de doi bani gauriti, vino, fa' proasto, cu exemple concrete, ce-a "scurtcircuitat" magistrata Florea ?! Speri fa' proasto, ca noi uitam Protocoalele KGB-iste Justitie/SRI incheiate de Lazar&Kovesi&Coldea sub patronajul Javrei Basescu, si preluate de ailalta Javra, aia care se crde Seful Statului….

18 septembrie 2019 10:51

Gunoaie ordinare! Cu totii! La ce le mai trebuie politie politica acum ca Dragnea nu mai e?! Jos cu prosteala asta!

18 septembrie 2019 10:46

noi Procurorul Adina Florea, competenta si intransigenta in aplicarea Justitiei, este repinsa de Javra de sef al Romaniei, pe criterii politice inventate si paguboase pt cetateni. In schimb, este mentinut Procurorul rezistac din Caracal, nenorocitul care, a pazit poarta criminalului Dinca, pana a terminat de ucis fetele. Cat despre comentariul de drogat dement al aluia de-si zice Ungureanu A., merita sa fie talharit si torturatde unul ca Dinca sau Iorgulescu, care sa fie lasati sa scape, in numele "statului de drept" batjocorit de rezistacii lu' Johanis.

18 septembrie 2019 6:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.