Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Monstrul Gheorghe Dincă a rupt tăcerea. Procurorii au aflat informații noi în ceea ce privește cazul Caracal. Monstrul din casa groazei le-a arătat forțelor de ordine cum le-a omorât pe cele două fete, și traseul parcurs de acesta. Adevărul începe să iasă la iveală. Mai mult, Dincă a dezvăluit ce s-a întâmplat cu Luiza.

Ucigașul a mărturisit anchetatorilor cum a procedat cu exactitate în cazul uciderii Luizei Melencu. Acesta a arătat procurorilor fiecare detaliu ce ține de crima respectivă.

Astăzi, 17 septembrie, Gheorghe Dincă a fost dus în centrul Caracalului, pentru reconstituirea zilei de 14 aprilie, când a răpit-o pe Luiza Melencu. Aceștia vor să afle fiecare amănunt în parte referitor la uciderea adolescentei.

Integral pe CapitalComentarii

Ecce Kurrupt Pacat ca l-au arestat. Ar fi fost un bun parlamentar PSD de Olt...

18 septembrie 2019 3:00

Fire-aș al dreacului, era să-mi sparg capul de tastatură de surpriză! Când văzui în titlu cum că Dincă „a rupt tăcerea” ce reverbera în Univers, crezui că a recunoscut că l-a ucis pe John F. Kennedy și a pus la pământ Turnurile Gemene. Când colo, ce să vezi, polițistul de încredere l-o sfătuit să le rupă gura PORKurorilor și inimile secureilor că s-a luptat din greu cu tentația diavolească de a o ucide pe Luiza și abia la destinația domiciliului acesteia nu s-a mai putut abține. E adevărat, aici a intervenit și explicația celuilalt polițist, intelijentul școlit de FBI cum să intre în mintea diabolică a marilor cremenali, cum că motivul real al nefericitei întâmplări a fost parfumul suav și criminal de persuasiv al Luizei, de care nu se putea lipsi pentru nimic în lume. D'aia a adus-o înapoi în Caracal și, cum crudela nu și nu, a fost nevoit s-o holocausteze în butoi!

18 septembrie 2019 0:49

Capital Am bășit, am „absorbit” (și niscaiva „fonduri”, n.red.) și-am fugit (băși, money, vici)! Cu respect, „redacția„-poolii

18 septembrie 2019 0:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.