Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cel puţin 48 de persoane au fost ucise marţi în Afganistan în două atentate-kamikaze, unul asupra unui miting electoral al preşedintelui Ashraf Ghani şi altul la Kabul, ambele fiind revendicate de talibani, care consideră scrutinul prezidenţial prevăzut pentru 28 septembrie ca fiind ilegitim, relatează AFP.

Primul atac, comis de un kamikaze pe motocicletă, s-a produs în cursul dimineţii la Charikar, o localitate din provincia Parwan, la o oră de mers cu maşina la nord de capitală, a transmis Nasrat Rahimi, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne.

Explozia, care s-a produs în apropiere de primul punct de control prin care se făcea acces la mitingul electoral, a făcut "26 de morţi şi 42 de răniţi", a spus el. Printre victime se numără "femei şi copii", a declarat pentru AFP directorul spitalului din Parwan, Abdul Qasim Sangin. Preşedintele Ghani nu a fost rănit.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Lingaul Ii doare in cur pe astia de femei si copii,morti sa fie !!!

17 septembrie 2019 19:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.