Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România a pierdut-o pe Cristina Neagu (31 de ani), în decembrie 2018, când interul stânga a suferit o accidentare cumplită pe final meciului cu Ungaria, la Campionatul European.

Verdictul medicilor? Ruptură de ligamente încrucişate. Se întâmpla la 12 decembrie, iar de atunci viaţa Cristinei a însemnat tratament şi antrenamente specifice refacerii.

După mai bine de 280 de zile pe tuşă, momentul revenirii pe teren se apropie. Şi cea mai bună handbalistă a lumii a fost deja convocată în echipa naţională pentru primele două meciuri de calificare la Campionatul European din 2020 (4-20 decembrie, Danemarca şi Norvegia), chiar dacă nu va putea fi folosită în partidele cu Ucraina (25 septembrie, Braşov) şi cu Insulele Feroe în deplasare (29 septembrie).

Integral pe AdevărulComentarii

Adrian Bine ai revenit doamna dar daca simti ca nu mai poti nu ezita retragerea si copii frumosi iti doresc ,cu stima si respect,

17 septembrie 2019 18:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.