Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doi elevi de la un liceu din Iaşi au cerut ajutor la 112, în timp ce se aflau într-o pauză, iar când au fost găsiţi de poliţişti, au spus că au sunat din greşeală. Ei au fost amendaţi cu câte 250 de lei, pentru apel fals.

Poliţiştii din Iaşi au primit, luni, un apel pe 112, în care o persoană cerea ajutor, fără să ofere detalii despre identitatea sa şi locul în care se află şi care, ulterior, nu a mai răspuns la telefon. Imediat după apel, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru de lipsire de libertate în mod ilegal şi au început să caute apelantul, descoperind că cel care a sunat este un elev în vârstă de 16 ani, de la liceul „I. C. Ştefănescu" din Iaşi, care a susţinut că ar fi apelat din greşeală 112, în timp ce colega lui, în vârstă de 15 ani, striga „ajutor", iar când şi-au dat seama ce au făcut au închis apelul şi nu au mai răspuns.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.