Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ceea ce trebuia să fie punctul culminant al anchetei privind „Dosarul Caracal”, în care se vorbeşte despre posibila ucidere a două fete, Luiza şi Alexandra, s-a transformat într-o operaţiune grotescă, cu o poliţistă-actriţă în rolul Alexandrei, cu un manechin şi cu arderea unei cîrpe într-un butoi! Totul presărat cu reacţiile de revoltă ale oamenilor care l-au văzut pe Gheorghe Dincă la Dobrosloveni.

În ceea ce ne priveşte, noi am scris încă de ieri că această reconstituire avea toate şansele să fie cel puţin inutilă, dar nu ne aşteptam să capete accente atît de groteşti, cum am văzut că s-a întîmplat în teren. Din păcate, un eveniment care putea să devină o piesă importantă la dosar, s-a transformat în circ exact în punctele esenţiale ale acestei aşa-zise reconstituiri.

Concret, această reconstituire n-a făcut altceva decît să refacă traseul lui Dincă, din momentul în care Alexandra s-a urcat în maşina lui, pînă acasă, lucru pe care televiziunile l-au făcut încă de acum o lună de zile! Ce s-a întîmplat însă în curte depăşeşte orice imaginaţie.

Integral pe CotidianulComentarii

Pardon, „aceiași” procurori! Restul cum am zis.

17 septembrie 2019 19:09

Păi DIICOT-ul se dovedește aceeași mizerie securistă ca și DNA! De fapt, aceeași procurori securiști, caresunt rotiți prin Parchetul General, parchetele teritoriale, DIICOT, DNA sau CSM. Acum văd că alogena Birchall pune umărul decisiv la desființarea Secției Speciale de Investigare a Abuzurilor din Justiție, pe motiv că ar fi o rămășiță de-a lui Dragnea! Păi dacă boii și vacile securiste din justiție distrug această Secție, vitală pentru supraviețuirea măcar și a unei umbre de normalitate în Românica, îl transformă pe Dragnea într-un Iisus Hristos al românilor! Va fi pomenit în veci ca un erou al cinstei, dreptății și demnității umane! O victimă imaculată a STATULUI MAFIOT, cum l-a diagnosticat însuși creatorul acestei profunde mizerii.

17 septembrie 2019 19:08

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.