Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Potrivit europarlamentarului Rareş Bogdan, astăzi, la Strasbourg, au avut loc noi negocieri pentru alegerea procurorului şef european.

Rareş Bogdan: „Informații de ultimă oră despre negocierile pentru desemnarea Procurorului șef european! Negociatorii Consiliului UE i-au informat pe cei ai Parlamentului European, care s-au prezentat la discuții cu mandatul de a reitera susținerea Laurei Codruța Kovesi, că tehnic, scriptic, Jean Francois Bohnert este candidatul susținut de Consiliu pentru șefia EPPO„, a scris fostul jurnalist pe social media.

Explicația: Alegerile pentru Parlamentului European, for care trebuia să reconfirme negociatorii și mandatul acestora. Consiliul a luat act de poziția Parlamentului European. Subiectul va fi joi pe ordinea de zi a ședinței COREPER II, de unde fac parte reprezentanții permanenți ai fiecărui stat membru”, am mai subliniat europarlamentarul PNL.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Florin Bilei Așa că acuma e indicat ca Laura să caște ciocu mare și să apuce să prindă EURO-poolla de "nucleu' dur" și să și reușască să o fukcă să alunece pe esofag în jos, până în duoden, ca să asigure o „rată” de „absorbție” cât mai „competitivă”!

17 septembrie 2019 23:41

Muie Andronic Si unde pizda ma-ti Andronic este bomba pt Kovesi,, stiu ca ai ciuda pe ea dar iarăși ajungeți pe mana ei..

17 septembrie 2019 16:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.