Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Directorul unei școli din Dâmbovița a fost bătut luni de părintele unui elev de clasa a VI-a , pe motiv că a făcut observație copilului său. Robert Nenișanu, directorul Şcolii Băduleşti, se afla în curtea școlii când părintele a venit și a început să-l lovească. Anterior, vineri, profesorul a sunat la 112 și a povestit polițiștilor cum tatăl unui elev de clasa a șasea l-a amenințat că îl va bate pe motiv că i-a făcut observație copilului său. Cu toate acestea, scandalul a început în curtea școlii, unde mai existau și alte persoane.

Sindicatele din Educație au reacționat la acest caz și condamnă violenţa din şcoli, de aceea solicită înăsprirea legislaţiei şi constituirea unui grup de lucru între reprezentanţi ai Ministerului Educaţiei şi MAI pentru a veni cu un set de măsuri privind combaterea fenomenului în instituţii.

Integral pe HotnewsComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.