Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociația Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP) cere Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) să amâne numirea procurorului Adina Florea la conducerea controversatei Secții de anchetare a magistraților, până la o decizie a Curții de Justiție a Uniunii Europene (CJUE) în procesul deschis de mai multe instanțe din România care au contestat înființarea acestei structuri de parchet. Președintele CSM, Lia Savonea, va face marți o a cincea încercare de a valida numirea Adinei Florea la conducerea secției speciale, după ce până acum acest demers a eșuat, șapte membri ai Consiliului boicotând plenul.

Asociația Mișcarea pentru Apărarea Statutului Procurorilor (AMASP) reamintește Consiliului Superior al Magistraturii că o parte dintre întrebările preliminare adresate CJUE vizează existența și funcționarea Secției speciale, respectiv dacă art 2 din Tratatul privind Uniunea Europeană, în special necesitatea respectării valorilor statului de drept, se opun unei legislații prin care este înființată și organizată Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție, "prin posibilitatea exercitării, în mod indirect, a unor presiuni asupra magistraților".

Integral pe HotnewsComentarii

je Mama-vostra de golani de "procuratori" de minore pt prostitutie si mortii mamaii voastre de aparatori ai proxenetilor si interlopilor ! Sarit,i acum, de koor in sus sal aparati pe Derbedeul de procurer rezistac din Caracal, care, de incompetent si idiot ce este, I-a pazit poarta criminalului Dinca, pana a terminat de ucis pe fete! Sunteti de acceiasi teapa josnica, ca si stapanul vs din Cotroceni.

17 septembrie 2019 10:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.