Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Planurile Opoziției de a dărâma Guvernul Dăncilă par a fi dinamitate, din interior, chiar de al doilea om din Partidul Național Liberal. Prim-vicepreședintele Rareș Bogdan are pretenția ca senatorii și deputații ALDE și ai Pro România să voteze moțiunea de cenzură, fără a primi nimic la schimb. Respectiv, cele două partide nu vor fi primite într-un viitor Guvern de uniune națională, sperând ca prezumtivul Executiv condus de Ludovic Orban să primească sprijin parlamentar de la ALDE și Pro România fără alte negocieri.

“Am spus clar că eu nu văd ca PNL să stea la masa guvernamentală alături de cei de la ALDE și de la Pro România. Stăm de vorbă cu ei pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă, dar nu îi primim într-un eventual cabinet. Noi nu vrem să stăm la masă cu domnii Tăriceanu și Tudose într-un eventual cabinet”, a subliniat Rareș Bogdan. Mai mult, europarlamentarul liberal arată că la guvernare vor intra, în opinia lui, PNL, PMP și USR, iar partidele conduse de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu trebuie să-i sprijine din Parlament.

Integral pe Jurnalul Național