Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Planurile Opoziției de a dărâma Guvernul Dăncilă par a fi dinamitate, din interior, chiar de al doilea om din Partidul Național Liberal. Prim-vicepreședintele Rareș Bogdan are pretenția ca senatorii și deputații ALDE și ai Pro România să voteze moțiunea de cenzură, fără a primi nimic la schimb. Respectiv, cele două partide nu vor fi primite într-un viitor Guvern de uniune națională, sperând ca prezumtivul Executiv condus de Ludovic Orban să primească sprijin parlamentar de la ALDE și Pro România fără alte negocieri.

“Am spus clar că eu nu văd ca PNL să stea la masa guvernamentală alături de cei de la ALDE și de la Pro România. Stăm de vorbă cu ei pentru dărâmarea Guvernului Dăncilă, dar nu îi primim într-un eventual cabinet. Noi nu vrem să stăm la masă cu domnii Tăriceanu și Tudose într-un eventual cabinet”, a subliniat Rareș Bogdan. Mai mult, europarlamentarul liberal arată că la guvernare vor intra, în opinia lui, PNL, PMP și USR, iar partidele conduse de Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu trebuie să-i sprijine din Parlament.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Bravo, Răreșelule! Vede-v-aș cât mai repede la gubernare, ca să mă distrez cum vă sfâșiați între voi, securisto-lăbăarilor! Nici nu văzuși alb în strachină și începuși să le dai altora peste lingură! Nici nu visează „seniorii” liberali ce pui de năpârcă și-au luat în echipă. Nici nu visează Iohannis că și-a luat pe lângă el un servant mai ipocrit, mai cinic și mai flămând decât el însuși! Îți urez, Răreșel, împlinirea cât mai rapid a celor mai ascunse visuri ale tale. Cu cât mai rapid, cu atât se vor dumiri și boborul, și asupritorii săi cu cine s-au procopsit. Cu toți ar trebui să știe că un politician cu cât face mai multe și mai ample spume la gură, cu atât ecce mai toxic... Tu ești unul cu totul și cu totul de excepție. Auguri!

18 septembrie 2019 9:41

v Cred ca Rares Bogdan nu are toate "tiglele", incit spera ca ALDE si Pro Romania sa voteze caderea guvernului actual fara sa primeasca nimic in schimb. Oare astia sint politicienii nostrii de "virf". Cred ca o astfel de prostie nu trebuia sa-i treaca prin minte, nu sa o spuna

18 septembrie 2019 0:16

gica,contra Un proverb romanesc zice:Fii frate cu dracu' pana treci puntea DAR....din acest motiv am ajuns aici unde suntem ! Poate daca...eram in alta parte !N-am avut coloni ca alti (Anglia,Franta,Spania,Olanda..)si nu am strans bogatii de la altii dar am avut o tara bogata si frumoasa pacat ca a fost locuita !

17 septembrie 2019 13:19

analistu` perfect Baaaaa, esti prost ?Unde-ai vazut tu politician rhoman sa dea ceva fara sa primeasca nimic ? Doar ......inversa e valabila ! Primeste, da`...nu da nimic !

17 septembrie 2019 12:42

Cam asta e ! Iata de ce o ducem cum o ducem .O pozitie normala si corecta e considerata ca ceva ne la locul ei de "bravii" nostri alegatori.A sta la masa cu cei care au distrus intreaga societate romaneasca se chiama , dupa acesti tembeli cu drept de vot,drept o normalitate.Si sunt multi care gandesc asa." Prost, prosti, dar multi "

17 septembrie 2019 12:25

Bucurestean A avea coloană vertebrală dreaptă a ajuns să fie considerat un păcat de neiertat în România ? Părerea mea este că poziția d-lui Rareș Bogdan este absolut corectă. Atât.

17 septembrie 2019 11:41

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.