Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Relația premierului cu ministrul de Finanțe e una încordată după ce Dăncilă i-a cerut lui Teodorovici să renunțe mai multe inițiative economice.

Dăncilă pună această amânare pe seama alegerilor prezidențiale. Pensiile speciale, impozitarea bacșișului sau soarta societăților decapitalizate au provocat discuții aprinse, scrie Flux24.

Ultima ceartă a avut loc înaintea ședinței de luni a Senatului. Surse guvernamentale au declarat pentru Europa Liberă că premierul i-a cerut lui Teodorovici să renunțe la mai multe proiecte de lege pe care acesta le anunțase deja în spațiul public.

Potrivit surselor citate, Viorica Dăncilă a dorit ca Eugen Teodorovici să nu insiste cu procedura de urgență și să le amâne după campania prezidențială, deoarece există presiuni din teritoriu, dar și din zona mediului de afaceri.

Integral pe Evenimentul Zilei