Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Coincidență sau nu, primii trei clasați în cursa pentru alegerile prezidențiale au organizate vizite în Statele Unite. Klaus Iohannis va participa, în perioada 24-26 septembrie, la New York, la reuniunea Adunării Generale a ONU.

O zi mai târziu, pe 27 septembrie, premierul Viorica Dăcilă participă, la rândul ei, la o întâlnire organizată, tot la New York, de Camera de Comerț Româno-Americană, unde și-au anunțat prezența mai mulți oameni de afaceri din SUA. Iar liderul USR, Dan Barna, îi va prinde pe ambii săi contracandidați în SUA, deoarece va participa și el, în perioada 21-28 septembrie, la un think-thank al The Center for European Policy Analysis.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

Ecce Kurrupt Ecce Normal. Fuhrerul nostru participă la reuniunea adunării generale a Organizației Nulităților Utile. Veorika se bagă și ea la camera bișnițarilor de elită, probabil majoritatea evrei. Iar domnul de la Uniunea Sodomizați România evident va fi prezent la Centrul Analiștilor Eurovizionari cu rânjetul lui câștigător pe față și tubul de vaselină la purtător. Ăsta știe că care ecce treaba și i-o fură lui Klaussfinkter Wurst Johannis de la gaură dacă repetentul nu-i atent...

17 septembrie 2019 3:59

Amnezica: Toate în viață au un început și un sfârșit, afară de EURO-poolla, care are un cotor și un „nucelu dur”, ambele cerându-se deopotrivă supte & linse!

16 septembrie 2019 23:26

Popescu Viorel PRECIZARE: „Think-thank al (mai precis: „ăv”, n.m.) The Center for European Policy Analysis” înseamnă că casc ciocu' să accesez „nucelu' dur” a' lu' EURO-poolla lu' Dan Barna și să-i fukclilitez „absorbția” de "fonduri" de-"structurale" printre amigdala dreaptă și cea strâmbă.

16 septembrie 2019 23:22

Ion M In cel mai bun Stil Medieval slugarnicesc romanesc cand Domnitorii se duceau la Poarta Otomana la Constantinopol sa pupe condorul Sultanului asa se duc pretendentzi prezidentziali azi la Poarta Americana sa faca "suleimeneli" si "plecaciuni"...si au inpresia, vezi doamne ca "da bine" la electoratul romanesc sa dai interviuri la televiziuni "direct" de la Washington sau New York...

16 septembrie 2019 15:38

Amnezica: Ce drakul cauta ametitaasta pe-acolo! Asta pe-aici p'acasa nu stie cand si unde este...Mare ti-e gradina Doamne si-ai lasat si portile deschise!!! Si, uite pe veorica cum tusti a intrat....Mai da-o afara acuma...Noroc cu alegerile astea ca ti-o zboara romanul de nu se mai vede!!!!

16 septembrie 2019 10:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.