Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Test important în această săptămână pentru Secția de Procurori de la CSM, în cazul unității de Parchet care a dat dovadă cel puțin de incompetență în identificarea monstrului Gheorghe Dincă și pentru salvarea vieții Alexandrei Măceșanu. Mâine, Secția urmează să decidă dacă aprobă sau respinge Raportul de control al Inspecției Judiciare cu privire la controlul tematic declanșat la nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, imediat după ce cazul dispariției celor două tinere, despre care se suspicionează de către DIICOT că au fost ucise de Dincă, raport care conține concluzii devastatoare în legătură cu modul în care nu se lucrează aici, de cel puțin doi ani. Raportul arată cum procurorul-șef “maratonist” Cătălin Alexandru Zăvoianu, ca să nu se supere pe el subalternii, a derulat el însuși activități aferente funcției de execuție, în detrimentul exercitării funcției de conducere, ambele domenii dovedindu-se a fi catastrofale. Cele mai multe dosare înregistrate au rămas în nelucrare, iar, din cele lucrate, multe au fost închise, indiferent de natura infracțiunilor cu care Parchetul Caracal a fost sesizat. Ponderea dosarelor în care s-a renunțat la urmărirea penală o depășește pe cea în care au fost pronunțate soluții de clasare. Asta, în ciuda faptului că schema de personal la acest Parchet este, în acest moment, acoperită în proporție de 100 la sută. În tot acest timp, salariile procurorilor de genul Zăvoianu sau Popescu sunt unele de lux, pentru România și, mai ales, pentru zona în care activează aceste personaje.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

STATUL PARALEL Asta ecce, dragi tovarăși și pretini, jusiția statului paralel, aia cu PORKurori #Rezist, dar și cu destui judecători, care protestează pe treptele de intrare ale marilor tribunale împotriva legilor privind răspunderea magistraților. În numele așa zisei independențe a justiției, aștia orăcăie în cor că li se încalcă dreptul de a priponi pe cine vrea mușchii lor, ori de a-i face scăpați pe cei care cotizează corespunzător la propria lor bunăstareai, dar și de a-i distruge pe cei indicați de către onorabila „nouă Securitate” ca fiind persoane neconvenabile Statului Paralel cu Constituția! Nu cumva toate astea se numesc crime împotriva drepturilor omului, respectiv poliție politicâ? Ba da, dar tocmai prin asemenea abuzuri de drept și abuzuri specifice poliției politice, aceste jigodii își hrănesc iluzia că ar fi mici dumnezei pe pământ și se pot bucura nestânjeniți de deliciile unui trai încredibil de îmbelșugat.

16 septembrie 2019 13:16

noi Da' salariile imense si le-au incasat - maimutoii de "procurori", plus vechimea in munca pt pensiile barosane ! Pt batjocura de dosare comisa de incompetentii si puturosii de caracaleni procurori, sa fie taiati la salarii si vechime.

16 septembrie 2019 12:24

Pute Poate le umblati si la salarii ca batjocura facuta pe dosare s-a facut in timpul platit cu bani grei de stat din banii contribuabililor si fiti sigur nu e sibgurul Parchet ,bataia de joc si dosarele la comanda , e modul de lucru ,Imi e si scarba sa mai zic rusine ,asta e modul de lucru de la noi ,nu toti sunt egali in fata legii !!

16 septembrie 2019 12:02

Stat mafiot Si parchetul si politia, si judecatorii, stie tot romanul ca astia nu in slujba oamenilor cinstiti din tara asta sunt, ei apra toti hotii si mafiotii din tara asta! De-asta am ajuns unde am ajuns! Toate legile facute de tudorel toader si votate de actualii sparlamentari, toate in favoarea hotilor! sa poata fura si nimic sa mai recupereze statul de la ei.

16 septembrie 2019 11:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.