Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Doi tineri din Maramureş şi-au găsit sfârşitul într-o pădure din satul Winklsagritz, comuna Grosskirchheim din Austria. Cei doi se aflau într-o telecabină care transporta lemne deasupra unei prăpăstii, când aceştia au căzut şi au decedat pe loc. Echipele de salvare nu au mai putut să facă nimic pentru tineri, chiar dacă la faţa locului a fost solicitată şi intervenţia unui elicopter.

Potrivit publicaţiei Kleine Zeitung, incidentul s-a petrecut joi, 12 septembrie, când Nicolae Corjuc (21 ani) şi Vasile Ioan Volosin (29 ani) lucrau la curăţarea unei zone de pădure care a fost grav afectată de o furtună. Încă din motive neelucidate, cei doi români au căzut din telecabină, iar trupurile lor au fost recuperate la câteva ore de la tragedie. Circa 70 de membri ale echipelor de salvare au fost mobilizaţi pentru a recupera corpurile neînsufleţite ale românilor, în timp ce un elicopter a aterizat la locul accidentului pentru a-i transporta la spital. Anchetatorii investighează acum mai multe piste.

Integral pe Adevărul