Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Din totalul de 24 de membri ai Biroului Naţional al USR, validaţi în Congres Naţional la Timişoara, doar 11 au fost aleşi ca făcând parte din „echipa Barna USR la guvernare”, potrivit unui document obţinut de MEDIAFAX. Totodată, din cei şapte vicepreşedinţi, doar trei sunt din echipa lui Dan Barna.

Biroul Naţional al USR are în total un număr de 24 de membri, iar dintre care doar 11 fac parte din „echipa Barna USR la guvernare”. Restul membrilor BN al partidului sunt din grupul „Uniţi Salvăm România”, „USR Unit”, „USR echilibrat” şi „USR la firul ierbii”. Cei şapte vicepreşedinţi ai USR, aleşi în Congresul de sâmbătă al formaţiunii sunt: Ion Bulai - „Echipa Barna la guvernare”, Stelian Ion - „Uniţi Salvăm România”, Cristina Prună - „Echipa Barna la guvernare”, Nicolae Bogdănel Ştefănuţă - „Uniţi Salvăm România”, Claudiu Năsui - „Echipa Barna la guvernare”, Cristian Seidler - „Uniţi Salvăm România” şi Allen Coliban - „USR echilibrat”, conform documentului obţinut de MEDIAFAX.

Integral pe GândulComentarii

Diferente: Dati voi in USR dar pana una alta niciunul de la USR nu este penal, nu a furat si nici coondamnati nu are asa cum alianta PSDracnea si ALDEtariceanu a umplut parlamentul romaniei cu hoti si condamnati penali! USR, spune ca va taia pensiile speciale si va scoate trantorii din administratia publica, ca hotii nu vor mai conduce tara..Si, asta-si doresc toti romanii cinstiti! Voi, psd si alde, toti numai penali, furati banii romanilor cu pensiile speciale si faceti legi numai pentru HOTI. Sa fure, sa nu li se poata lua nimic inapoi..De-asta va este frica de USR si,...de ce-ti este frica nu scapi!

16 septembrie 2019 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.