Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O bătaie generală a izbucnit între mai mulți localnici din comuna Șomes Odorhei, județul Sălaj, și doi polițiști chemați să aplaneze un coflict. La un moment dat, oamenii legii au pulverizat spray lacrimogen.

O bătaie generală a izbucnit între mai mulți localnici din comuna Șomes Odorhei, județul Sălaj, și doi polițiști chemați să aplaneze un coflict. La un moment dat, oamenii legii au pulverizat spray lacrimogen. „Dați cu spray în femei și copii”, întreabă un localnic.

Scandal între localnici și doi agenți de poliție, în comuna Someș Odorhei din județul Sălaj. Incidentul s-a petrecut pe 8 septembrie, în jurul orei prânzului.


Polițiștii Secției 3 din Jibou au fost solicitați pentru a aplana conflictul dintre doi bărbați, însă o femeie i-a înjurat pe oamenii legii, iar incidentul a escaladat, potrivit reprezentanților IPJ Sălaj, citați de Zalau24.ro.

„Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Jibou au fost solicitați, prin apelul de urgență 112, la data de 8 septembrie a.c, în jurul orei 14, sa intervină în comuna Șomes Odorhei la un scandal între doi bărbați. Ajunși la fața locului polițiștii au aplanat conflictul, după care o femeie din apropiere a adresat polițiștilor injurii.

Integral pe România LiberăComentarii

Europeanul vedeți că cf. Normelor „europene” în vogoare EURO-poolla trebuie suptă exclusiv la cald, ca dacă apucă de se răcește, atuncea începe să pută a EURO-hoit de te trăznește și nu mai #REZISTĂ! nici musca pe perete!

15 septembrie 2019 23:31

Uta Nu stiu de ce ne ferim de denumirea de tigan ,tigani sunt tigani raman dar si noi romanii avem de multe ori asa comportament !!

15 septembrie 2019 12:40

Cioara Nu c-as fi aparatorul militiei impotente-vezi cazul caracal-, dar de la niste tigani ( a se vedea fotografia) te poti astepta la orice . Asa ca sprayul ii ineparteaza putin. Tot in zona. un copil de tigan (15 ani) a traversat in fuga un drum ingust dintr-un loc cu slaba vizibilitate. A avut ghinion c-a venit o masina. Copilul a murit, iar tiganii erau sa-l omoare pe sofer daca nu sareau satenii ( netigani) sa-l scoata din mainile lor. Oricum a ajuns in stare grava la spital. Tigania slaveaza Romania!

15 septembrie 2019 12:27

Europeanul Foarte actuală "știrea" despre conflictul de pe data de 8 septembrie. Din iunie-iulie nu aveți nimic?!

15 septembrie 2019 10:52

Europeanul Foarte actuală "știrea" despre conflictul de pe data de 8 septembrie. Din iunie-iulie nu aveți nimic?!

15 septembrie 2019 10:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.