Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dragoş Borcăiaş este voluntarul din sat care a mers cu echipajul din elicopterul MAI să caute fetiţa de opt ani, dispărută aseară de acasă. Acesta spune că a văzut-o pe Nicoleta stând pe iarbă, cu mânuţele pe genunchi, în aşteptarea salvatorilor ei. Copila de 8 ani a mers continuu, aproape toată noaptea, în zone împădurite şi cu relief accidentat, fiind găsită la peste 7 kilometri distanţă de casă.

Nicoleta a fost observată de echipajul unui elicopter care participa la căutări într-o poieniţă aflată la o distanţă de aproximativ 7 kilometri de locul unde a fost văzută ultima oară. Elicopterul a aterizat, a preluat-o pe fetiţă şi a predat-o în siguranţă familiei. Nicoleta Ploscaru, de 8 ani şi 10 luni, a dispărut de acasă, din satul Recea, comuna Bisoca, vineri după-amiază, când le a spus rudelor că merge la bunicul său care cosea într-o zonă de fâneaţă, la 500 de metri de casă.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.