Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a atacat sâmbătă, în faţa tinerilor liberali, la Şcoala de Vară Generaţia Altfel”, de la Venus, guvernarea PSD spunând că sunt foarte multe lucruri de făcut şi îndreptat după guvernările eşuate ale PSD şi a condamnat discursul radical.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a sfătuit, sâmbătă, pe tinerii liberali prezenţi la Şcoala de Vară „Generaţia Altfel” de la Venus să fie oneşti şi serioşi şi să devină politicieni responsabili.

„Fiţi mereu preocupaţi să cunoaşteţi ce se întâmplă în România, în afară, în politica globală. Trebuie să aveţi capacitatea de a vă adapta şi a lua cele mai bune decizii când veţi fi la putere. Fiţi oneşti, corecţi şi serioşi. Învăţaţi să fiţi politicieni responsabili şi competenţi, cu o conduită publică echilibrată şi credibilă”, le-a spus Iohannis tinerilor de la Şcoala de Vară „Generaţia Altfel”.

Integral pe Gândul