Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

De la apelul Alexandrei la 112, ministru de Interne a fost liderul PSD Mihai Fifor care nu a făcut absolut nimic pentru a îmbunătăți situația la nivelul preluării apelurilor de la 112. Cu toate astea, Fifor susținea ieri pe pagina de Facebook că procesul de de reformare a sistemului de urgență, pe fondul tragediei de la Caracal, este în toi.

Însă Preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), Dumitru Coarnă, susținător fervent al PSD la alegerile din 2016 demontează minciuna lui Fifor. Coarnă a declarat, sâmbătă, că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, la aproape două luni de când nu a fost salvată, situația s-ar putea repeta. Întrebat, sâmbătă, la Digi24, ce s-a schimbat din momentul în care Alexandra Măceșanu a sunat de trei ori la 112 să spună că a fost răpită și violată, însă intervenția polițiștilor a fost tardivă, președintele SNPPC, Dumitru Coarnă a spus că situația s-ar putea repeta.

Integral pe CurentulComentarii

@Geo Bine, mă Gheo, bravo! Te răcoriși? Du-te și ia lumină de la Iohannis, că știe peste 73 de cuvinte. Întrebă-l ceva despre inseparabilitatea cuantică și, dacă știe, propune-l portar la ONU, instituție fundamentală a Ocultei. Numai că aia din Ocultă nu-i prea iubesc pe naziști, deși i-a folosit cu succes la autodemolarea Ghermaniei. Poate o mai fac o dată cu ajutorul imigrației arabo-africane!

15 septembrie 2019 21:06

Geo...@15 septembrie 2019 13:06.... Scuză-mă, a fost Profesoară de Mașini și utilaje la Liceul din Videle între anii 1989 și 1997.....*Ideală experiență* să fi numită de Dragnea ca Prim-ministră *că nu știe să facă nimic* să poată fi manevrată cum s-a și întîmplat pînă ce el a fost dus la reeducare la Rahova (cum spunea Negoiță, un PSD-ist de al lor )....

15 septembrie 2019 20:08

Măi Geo,mă, chestia cu profă de lucru manual ecce un fake news jegos! Veorica a absolvit (nu știu cu ce medie) Institutul de Petrol și Gaze, unde, de regulă, admiterea era de 5-10 catindați pe un loc. Și se învăța carte acolo, nu glumă. Este PROASTĂ însă ca om politic. Dacă își dădea demisia imediat după europarlamentare dădea dovadă și de fler politic, și de caracter. Nu era nicio rușine. Atâta doar că le spunea românilor: „OK, doamnelor și domnilor, veți culege ce ați ales”. Dacă Opoziția va guverna cu succes, bravo ei! PSD-ul rămânea măcar cu onoarea de a fi fost corect și poate reveni oricând cu fruntea sus. Dacă actuala Opoziție o va lua însă pe urmele Bășinescului, va fi oricum vai și-amar de curul său, dar, după ce s-a cramponat de putere, nici PSD-ul nu mai vine pe cai mari.

15 septembrie 2019 13:06

Geo Păi de ce-s buni Dăncilă și Fifor ?....Doar de Gargară și Minciunit !...Orice romăn cu oareșicare educație își dă seama că n-are ce căuta o Profesoară de Lucru Manual de la un liceu prăpădid din Videle ditamai Prim-ministra Romăniei iar un Antropolog-Filolog la cîrma Ministerului Administrației și Internelor....Dacă PROȘTII ne conduc și ne decid soarta asta va fi situația Romăniei....PROASTĂ CA EI !!!....Și proști suntem noii poporul de acceptăm situația asta....Un popor prost și mămăligar nu poate trăi decît *prost și rău*....Și se vede cu ochiul liber !.....

15 septembrie 2019 12:21

Și anche ceva, domnule Goarnă, După accidentul aviatic din Apuseni, STS-ului i-au fost repartizate fonduri uriașe să modernizeze serviciul 112. Acestea au fost însă sifonate, ca de obicei, de băieții deștepți din Servicii. Probabil d-aia se tot pune de câte un Colectiv sau un Caracal. Se bate șaua ca să înțeleagă gubernul cum că băieții are nevoie, în continuare, de și mai mulți bani!

15 septembrie 2019 10:11

Coarnă, cu tot respectul, este doar un idiot cu goarnă mare! Își dă cu părerea chiar și despre teoria gravitației cuantice, dar nu înțelege că e contraproductiv să sară în apărarea oricărui cretin de melițian ce se crede stăpânul inelelor în „parohia” sa! Măsura priceperii și cinstei polițiștilor este etalată la vedere de ăia din Caracal. Sigur, la jmecherie și grobianism se pricep băieții din plin, le umblă mintea repede unde au de buzărit (sau buzunărit) ceva sau pe cineva. Și nici nu e de mirare ținând cont de aria din care sunt recrutați: foști elevi retardați sau leneși, care se orientează spre o meserie relativ bine plătită, dar și bogată în tot felul de „învârteli”. Ei bine, domnul Coarnă sau Goarnă, cum l-o fi chemând, e unul din ăștia la cub, nu la pătrat! Băsistul perfect... Asta nu pencă aș fi eu pesedist, ba dimpotrivă! Fifor mi se pare din ce în ce mai superficial, iar madam Veorica este proasta proastelor că mai face PSD-ului respirație gură la gură. După europarlamentare, ori își dădea instant demisia, ori continua și mai ferm linia lui Dragnea de a se opune băncilor straine și multinaționalelor care mulg României, dar mai ales Răului Suprem din lume, Statele Unite, nu ca popor, ci ca sediu al Ocultei Mondiale. Însuși Trump spune asta atunci când vorbește despre „mlaștina care trebuie secată”. Primul care a vorbit despre asta a fost John F. Kennedy și știe toată lumea ce i s-a întâplat la Dallas, în Texas. Să vedem ce se întâmplă și cu Trump. Să vedem însă ce se întâmplă și cu domnul „Goarnă”. Îl pune sau nu-l pune domnul Iohannis ministru de inerne? Că cam (!) merită.

15 septembrie 2019 9:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.