Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liviu Dragnea nu are motive de bucurie. Veștile pe care tocmai le-a primit îl fac să se cutremure gândindu-se ce se întâmplă chiar la el acasă. Liviu Dragnea este încarcerat la Rahova. Până să ajungă în spatele gratiilor, a fost unul dintre cei mai puternici lideri politici iar adevăratul său fief s-a aflat la Teleorman. De altfel, baronul de Teleoman, așa cum a fost supranumit, și-a construit chiar un imperiu în Alexandria. Presa a dezvăluit cu mulți ani în urmă că Dragnea a reuşit să strângă o avere fabuloasă din leafa de bugetar în unul dintre cele mai sărace judeţe din România.

Anii au trecut iar lucrurile nu s-au schimbat. Fieful lui Dragnea continuă să conducă la capitolul sărăcie. Jurnaliștii Pro TV de la „România te iubesc” au realizat un amplu material în care au arătat că, deși are un pământ bun pentru agricultură și este mărginit de Dunăre, județul Teleorman este unul foarte sărac, din care mulți locuitori pleacă.

Integral pe Capital