Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la Școala de vară a tineretului liberal că PNL este pregătit să intre la guvernare în orice moment, și că Ludovic Orban ar putea fi premier, ”oricând”.

Întrebat dacă PNL este pregătit să intre la guvernare, Președintele a răspuns: ”Tot timpul a fost și tot timpul va fi. Dacă ați observat, am spus și în alocuțiune, PNL este cel mai important partid din România, deocamdată de Opoziție”. La întrebarea cine ar putea fi premier, răspunsul Președintelui l-a indicat pe șeful liberalilor: ”Oricând, Ludovic, oricând”

Integral pe Digi24Comentarii

@ 15 septembrie 2019 17:57 Măi Atotștiutorul Pulii, de unde ai scornit tu că Ludovic Orban se trage din Sibiu? Orban s-a născut la Brașov și a fost localnic acolo toată viața lui. Să-mi sugi pula! Nici nu te mai salut!

15 septembrie 2019 18:48

a lu` pigus Pt ca se "trage" din Sibiu ? Unde tact`su` unguru` Imre Orban, a fost sefu` Securitatii in anii `60 ? Nici nu nte salut ! Alupigus !

15 septembrie 2019 17:57

x Cele mai paguboase guverne au fost : Conventia Democratica vanzatoarea TELEFOANELOR perla economiei romanesti - vanduta de PNL unei cutii postale grecesti/cipriote, pretul a fost mai mic varsat la Stat, decat spaga virata la CDR; aceiasi golani dreptaci, au vandut RAFINARIILE direct lu' Patiriciu Dinu, care le-a revandut, etc.; idem catastrofala, a fost guvernarea PDL Basescu, cu frauda colosala Microsoft sute milioane Euro praduite, si alte sute milioane Euro transferate prin ANRP in conturi straine; ALRO Slatina vanduta de Basescu la Rusi, CFR cu Boagiu pus pe butuci, cu fraude immense; vapoarele vandute de PDL Basescu ca fiare vechi. In paralel, guvernarile de golani dreptaci, au saracit Poporul, cu salarii si pensii de mizerie. Nci acum, PDL Basescu, n-a justificat unde sunt miliardele imprumutate de la FMI, Banca Mondiala, si alti camatari, care bani, nu se regasesc nicaieri, dar, noi platim. Deci, frati romani, vedeti ce va asteapta de la haita flamanda a lu' Johanis asta !

15 septembrie 2019 14:40

ion Cu Boagiu, Anastase, Turcanu, Blaga, Videanu, Ciolos, Voiculescu, Gorghiu, cu Nelu' Mexicanu HA! HA! si altii de teapa lor, sa fie "oneşti, corecţi şi serioşi. Învăţaţi să fiţi politicieni responsabili şi competenţi, cu o conduită publică echilibrată şi credibilă” ?! Lozinca astora este -"dica-te tu, sa ma asez eu", la masa Bugetului, dupa modelul blestemat al Basescului. Transfer de sute milioane Euro in Banci straine, taieri de salarii si de pensii, astia vor trage pe Popor sa-l pau

15 septembrie 2019 14:37

@mircea... Are dreptate Iohannis !!!....Numai tu Guvern prost să faci dator poporul romăn în 7 luni din anul acesta cu 8 miliarde de Euro și la cele mai mari dobînzi de ne face datori vînduți pînă la a 5-a generație....și culmea este că se laudă că este creștere economică de 4,6 %...Și ce-am facut cu banii ? Răspuns: *I-am mîncat și i-am căcat !!!*.....Păi Guvernele celelalte s-au împrumutat de la FMI în plină CRIZĂ cînd doar într-un an Produsul Intern Brut a scăzut cu 16 % față de anul precedent.... *PSD a produs cea mai păguboasă, cea mai dezastruoasă guvernare !*...De ce asta ?...Pentru că *pafarismul* și *habarnismul* stau la masă cu Prim-ministra Dăncilă, o impostoare cocoțată-n funcție de Dragnea *că nu știe să facă nimic* s-o poată manevra (cum a și făcut-o pînă să-l bage justiția la reeducare la Rahova...). Și ne-a băgat cu *oiștea-n gard*....dar are și nesimțirea ea și Gașca ei să nu recunoască....Ăsta de-ți semnezi comentariul cu *@mircea* nu ți-aș dori să treci o criză cu habarnista Dăncilă ca Prim-ministră !!!..

15 septembrie 2019 13:00

mircea Pas cu Pas.toti adversarii politici care nu se aliniaza i-l vor urma pe Dragnea,la puscarie.Hai repede la guvernare fiindca PSD a platit datoria facuta de PeDeLepre-20 de miliar de de $ si dobanzie aferente.Oare cine-i va da certificat,cu drept sa participe la functia de presedinte lui Iohannis ,cand el are nenumarate hotarari irevocabile,definitive de hot???datorii la stat si fiind evazionist dovedit,nu a platit nici un impozit pentru meditatiile facute.

15 septembrie 2019 8:35

mircea Pas cu Pas.toti adversarii politici care nu se aliniaza i-l vor urma pe Dragnea,la puscarie.Hai repede la guvernare fiindca PSD a platit datoria facuta de PeDeLepre-20 de miliar de de $ si dobanzie aferente.Oare cine-i va da certificat,cu drept sa participe la functia de presedinte lui Iohannis ,cand el are nenumarate hotarari irevocabile,definitive de hot???datorii la stat si fiind evazionist dovedit,nu a platit nici un impozit pentru meditatiile facute.

15 septembrie 2019 8:35

Lute Zii Orbanila ,ca e mai bine !!

14 septembrie 2019 18:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.