Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trec etapele în campionatul belgian şi Ianis Hagi (20 de ani), un mijlocaş pe care tatăl său l-a tot lăudat în ultimii ani, joacă ba câteva minute, ba deloc la o formaţie de mâna a doua spre a treia din fotbalul european.

Ianis Hagi e, fără îndoială, cel mai intens mediatizat tânăr fotbalist român din ultimii ani! E suficient să parcurgem presa de acum câteva luni, după Campionatul European U-21, pentru a vedea ce „oferte“ s-au vehiculat pentru fiul lui Gheorghe Hagi. De asemenea, tot la Euro 2019, comentatorii TVR, pentru a-i face pe plac lui Gheorghe Hagi, l-au lăudat excesiv, aproape ruşinos, pe fiul acestuia la fiecare meci al naţionalei de tineret. Din păcate însă, realitatea e următoarea: atunci când nu e legitimat la Viitorul, Ianis nu prinde primul „11“ fie că e la Fiorentina, fie că e la Genk.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.