Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Acum, din păcate, se poate numi un deținut „disperat”, pentru că un judecător din Boston a condamnat-o pe Felicity Huffman la două săptămâni după gratii în urma scandalului cu mita pentru admitere la facultate a fiicei sale. De asemenea, Felicity Huffman, a primit ordin să plătească o amendă de 30.000 de dolari, un an de eliberare supravegheată și 250 de ore de serviciu comunitar.

Vedeta din serialul „Disperate Housewives” a pledat vinovată în luna mai pentru acuzațiile de fraudă, aceasta a plătit 15.000 de dolari în schimbul răspunsurilor corecte pentru testul de admitere al fiicei sale la facultate.

Adresându-se judecătorului înainte de a fi condamnată, Huffman a spus, printre lacrimi, că „îi pare rău” pentru cei care au fost afectați de acțiunile sale, inclusiv pentru familia sa. „Îmi pare rău pentru fiica mea Sophie, fiica mea Georgia, soțul meu William. I-am trădat” , a spus actriţa.

Integral pe Evenimentul Zilei