Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un raport contrainformativ de ultimă oră intrat în posesia noastră arată că Gabriel Bădălău, fiul actualului ministru al Economiei ar fi fost ”agățat” în nu mai puțin de trei dosare în care sunt vizați membri a două temute clanuri interlope bucureștene! Și în care lideri ai acestora sunt atent monitorizați inclusiv de structurile specializate în destructurarea grupărilor cu grad de pericol ridicat și care comit infracțiuni de mare violență.

Desigur, inițiații sistemului știu foarte bine de vechile legături dintre Bădălău junior și membri ai unui clan specializat în comercializarea limuzinelor ”pe nașpa”. Și când, așa după cum acuzau procurorii, fiul liderului pesedist a fost cercetat pentru înșelăciune, după cum reiese din stenogramele incendiare ale interceptărilor de la rechizitoriu, intrate în posesia noastră.

Numai că, după această anchetă care în cele din urmă pare să fi fost stopată prin tradiționala ”înțelegere a părților” se părea că lucrurile s-au mai liniștit în familia politcianului giurgiuvean. Însă după cum reiese din raportul contrainformativ care poduce deja frisoane la vârful sistemului, numele lui Bădălău ar mai apare în alte două dosare, dintre care unul a explodat în luna aprilie a anului 2017, atunci când s-ar fi trecut la reținerea cu ”mascații” a celor implicați, printre care și membri ai unuia dintre cele mai temute clanuri din România.

Integral pe NaţionalComentarii

Pute Asa parinti asa copii situatie valabila pentru intrega clasa politica,mai bine de cei care nu s-au complicat sa aiba copii !!Succesuri !!!

14 septembrie 2019 15:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.