Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu a lansat un atac furibund împotriva celor patru membri ai ALDE care au acceptat funcții în Guvernul Dăncilă. Călin Popescu Tăriceanu este de părere că membrii ALDE care au fost excluși pentru că au acceptat funcții în cabinetul Dăncilă și la Senat s-au vândut. Mai mult, ei s-au alăturat unui Guvern care mai are doar câteva zile de trăit.

Liderul ALDE a explicat că în ședința de astăzi i-a convocat pe toți membrii Biroului Politic Executiv al ALDE ca să discute situația creată prin acceptarea funcțiilor care li s-au oferit domnului Meleșcanu și celorlalți trei în Guvern.

„La finalul acestei discuții libere am considerat că este nevoie și de o decizie, nu numai de o discuție. Un partid are dezbateri, dar trebuie să ia și hotărâri. Având în vedere că eram în cvorum am luat deciziile care se impuneau. Am constatat că în baza prevederilor statutare, cei care au acceptat această mită politică din partea doamnei Dăncilă nu mai sunt colegi cu noi, au decăzut din calitatea de membri ai ALDE”, a spus Tăriceanu.

Integral pe CapitalComentarii

Victoria Numai oameni fără caracter, fără onoare....numai niște *rîme* fac ce au făcut cei patru foști ALDE-iști....să votezi că ești deacord cu ieșirea ALDE de la guvernare și după două săptămîni s-o dai la întors....să vrei din nou mașină de serviciu cu șofer la scară și multe alte privilegii...Și-s așa de multe *rîme* în Parlamentul actual de-ți vine să borăști cînd auzi și vezi ce se întîmplă....De ce este așa ?...Pentru că votanți-s proști și nu *cască ochii* pe cine votează și pentru că în decursul celor 4 ani de mandat nu-i ia de guler să-i zgîlție nițel !....

14 septembrie 2019 14:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.