Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliția caută stăpânul maimuței care s-a plimbat în voie mai multe zile prin București. Acesta riscă o amendă de cel puțin 30.000 de lei, pentru că nu avea voie să ţină acasă o sălbăticiune. În paralel, animalul şi-a pierdut porţia de libertate. După hoinăreala din Capitală va ajunge la o grădină zoologică.

Maimuța care a hoinărit prin București, un mascul din specia MACAC, în vârstă de 3 ani, se află acum în carantină la Centrul de Salvare și Reabilitare a Animalelor Sălbatice Visul Luanei. Oana Vasiliu, medic veterinar la CSRAS Visul Luanei: Din punct de vedere clinic, starea animalului este bună, nu am observat nicio patologie, animalul pare să fi fost sănătos. În schimb, este foarte, foarte stresat. Nu a mâncat ieri din cauza stresului, transportului, anesteziei. Nu avem nicio informație despre viața ei dinainte, noi sperăm să se adapteze pe viitor.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.