Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în Techirghiol şi Eforie. Proxenetul, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat preventiv. Un tânăr de 29 de ani a intrat în vizorul DIICOT Constanţa după ce, în cursul anului 2019, „a recrutat, determinat şi exploatat sexual o minoră, în vârstă de 16 ani, pe raza judeţelor Sibiu şi Constanţa, în vederea obţinerii de foloase materiale”, spun anchetatorii.

Fata a fost transportată iniţial în Sibiul, la domiciliul proxenetului unde a fost obligată să se prostitueze aproximativ două săptămâni. După aceea, fata a fost mutată pe litoral, în municipiul Constanţa, într-un apartament închiriat unde a continuat să practice prostituţia. „După o săptămână, nemulţumit de încasări, inculpatul D. A.-R. i-a propus victimei să revină în municipiul Sibiu, iar la refuzul acesteia, inculpatul a recurs la agresiuni fizice, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale”, arată procurorii.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.