Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a anunțat, vineri, că săptămâna viitoare partidul său va discuta cu PNL despre textul moțiunii de cenzură. Totodată, Tăriceanu a dezvăluit că a avut deja o discuție informală cu liberalii.

Președintele ALDE a mai afirmat că există posibilitatea ca, înainte ca opoziția să depună moțiunea, premierul Viorica Dăncilă să vină în Parlament pentru a cere un vot de încredere.

„Dacă nu avem un vot de încredere, evident că atunci Guvernul va cădea prin moțiune de cenzură. Pot să vă spun că am avut o primă discuție informală cu PNL, care a solicitat să se întâlnească cu noi ca și cu celelalte partide de Opoziție. Vom mai avea o discuție săptămâna viitoare, să discutăm pe marginea textului moțiunii de cenzură și de asemenea le-am transmis celor din PNL că dorim să știm și care sunt pașii următori, după căderea Guvernului, pentru că aceasta este o problemă importantă. Dăm jos un guvern ca să guvernăm mai bine”, a spus Tăriceanu, la Digi 24.

Integral pe CotidianulComentarii

gica,contra Manechinul isi face loc in noua guvernare !!

14 septembrie 2019 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.