Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ nu va tolera niciodată comportamentul neadecvat sau chiar agresiv al cadrelor didactice şi consideră că astfel de persoane nu ar trebui să lucreze în sistemul de învăţământ.

„Federaţia Sindicatelor Libere din Învăţământ reprezintă interesele a peste 130 de mii de angajaţi din sistemul de educaţie, dar niciodată nu va tolera comportamentul neadecvat sau, mai mult de atât, agresiv al cadrelor didactice. Educaţia nu înseamnă violenţă, iar şcoala nu este un teren de luptă! Acesta este mesajul pe care trebuie să îl înţeleagă, în egală măsură şi cadrele didactice, dar şi elevii şi părinţii”, se arată într-un comunicat al FSLI.

Poziţia sindicaliştilor vine în urma cazului de la Satu Mare, unde o învăţătoare a fost reţinută pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă, după ce a atacat, cu spray paralizant, doi elevi care îi deranjau ora. În opinia FSLI, cazul arată, încă o dată, problemele mari cu care se confruntă sistemul de educaţie.


Comentarii

dana Uite cine da comnicate, fsli, aceasta adunatura de oportunisti si de profitori .Pai nu sunteti voi mana in mana cu toti ce care ajung la guvernare, nu voi sunteti cei care mancati bani i profesorilor fara sa faceti nimic.Nu voi ,hancescu, nistor si toti trepadusi din judete lingeti picioarele ministrilor educatiei si ale inspectorilor din judete.Veniti acum si faceti pe fetele mari dupa ce ati distrus invatamantul timp de 30 de ani.Nu stim cat o sa va mai suporte dascali si sa va plateasca pentru minciunile pe care le tot indrugati.Decat sa dati comunicate ipocrite mai bine publicati-va indemnizatiile pe care le luati din bani profesorilor.Nu cumva acestea sunt de ordinul miilor de euro pe luna? Hai, aveti curajul sa le spuneti profesorilor cum ii mintiti pentru a le lua banii?

14 septembrie 2019 21:08

Europeanul Și dacă nu va tolera FSLI, ce se va întâmpla!? Nimic! Absolut nimic! Vor continua să înfiereze "cu mânie proletară", dar decizia stă tot în mâinile administrației!

14 septembrie 2019 15:22

noi Parinti consumatori de droguri si alcool, lipsiti de minima educatie si bun-simt, isi trimit progeniturile la scoala, sa comita fapte delicte si infractiuni, impotriva profesorilor si colegilor. Pedepse grele pt parintii, ale caror progenituri, agreseaza, lovesc, insulta, pe colegi si profesori!

14 septembrie 2019 10:01

v Oare aceasta federatie nu observa ca multi absolventi de invatamint, nu au cunostintele necesare etapei de invatamint absolvite? Se pare ca sistemele vechi de educatie au scos un Voltaire, un Mollier, un Tesla un Leibnitz, Socrate, Pitagora, etc. pe cind acuma se scot doar absolventi de diplome. Cred ca la nastere, cum se elibereaza certificate, ar trebui sa se dea si diplome de care vor parintii.

13 septembrie 2019 23:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.