Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În ciuda războiului politic, preşedintele şi premierul, rivali în cursa pentru Cotroceni, au un scop comun: să menţină Guvernul în funcţie până după prezidenţiale. Dăncilă refuză să meargă în Parlament pentru un nou vot de validare. Explicaţia e matematică: PSD nu mai are majoritate. Le lipsesc vreo 20 de voturi, în ciuda trădărilor din ALDE şi a sprijinului primit de la minorităţi.

Iohannis a încălcat Constituţia prin refuzul de a numi miniştri interimari. Da, Dăncilă nu mai are majoritate, dar tu, ca preşedinte, numeşti interimari şi obligi premierul să meargă în Parlament în decurs de 45 de zile, aşa cum spune legea. Dacă nu are curaj să meargă, premierul e în afara Constituţiei, nu tu, şeful statului. Ca slogan de campanie, acţiunea lui Iohannis s-ar traduce: România anormală.

Integral pe AdevărulComentarii

Lute Prea fericita Dancila si prea cinstitul Joianis joaca teatru ca au niste spectatori minunati, care nu-i huiduie !!

15 septembrie 2019 12:46

Je Bă Gabi, mai termina drk cu limbile astea in copy-paste pe care i le tragi zilnic pe aici prostălăului asta leneș , puturos si arogant care nu a facut nimic 5 ani pentru români, decât le-a mancat banii plimbandu-și nevasta. Un mare nesimtit, chiar pork, care ne produce doar silă.

15 septembrie 2019 7:35

Gabi Iohannis, cel pe care 40% dintre romăni constant spun prin sondaje că îl mai vor încă 5 ani Președintele țării....Dăncilă dea lungul timpului nu trece de 10 % ....De ce oare ?....Pentru că Iohannis este inteligent, educat, sportmen, elegant, cunoaște la perfecțiune mai multe limbi străine, este european, experimentat în politică la nivel înalt, agreeat de mai marii lumii....un adevărat Om de Stat !.....Pe cînd Madam Dăncilă, numită de Dragnea ca Prim-Ministră *că nu știe să facă nimic* să o poată manevra după PSD-istu Negoiță vorbire, este împiedicată și-n vorbirea romănescă, nu știe nici o limbă străină decît să răspundă Okei....Okei....sau....Ehe....Ehe....Cum dracu să fi Președinte de țară să nu ști tu o engleză, o franceză, ceva ?....Iar unii mai îndrăzneți strigă după ea pe stradă Analfabeta....Oare de ce strigă după ea Analfabeta ?....Că tot a început școala acu !!!....Cum ar fi ca la un *Summit ca cel de la Sibiu* să fie unii și să strige Analfabeta după Președinta țării ?....Și ziariștii străini să traducă instantaneu pentru agențiile lor de știri internaționale ...

13 septembrie 2019 14:53

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.