Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentarii ALDE care au acceptat funcţii de la PSD vor contesta în instanţă excluderea din partid, astfel încât să amâne momentul plecării. Scopul? Puciştii încearcă să împingă ALDE într-o alianţă cu PSD pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor, fără Călin Popescu Tăriceanu, susţin surse politice pentru Adevărul. Luni vor cere Congres. În paralel, Tăriceanu i-a convocat pe locotenenţii săi mâine la o discuţie informală.

Conducerea ALDE (Delegaţia Permanentă) se va reuni luni pentru a consfinţi excluderea din partid a parlamentarilor care au acceptat funcţii de la PSD: Teodor Meleşcanu, Gaţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu şi Ion Cupă. „Aţiunea de igienizare din punct de vedere moral trebuia făcută“, a spus liderul deputaţilor ALDE, Varujan Vosganian, la Antena 3. Alexandru Băişanu, propus ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, dar refuzat de preşedintele Klaus Iohannis, a anunţat că va contesta la tribunal excluderea din partid.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.