Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Învățătoarea care i-a atacat pe elevii de la o școală din Satu Mare cu spray lacrimogen a fost reținută.

Femeia de 43 de ani se angajase în urmă cu doar trei zile, ca suplinitor. dar preda de 13 ani. La școala din Satu Mare preda la clasa zero și a atacat doi copii, care au avut nevoie ulterior de îngrijiri medicale.

O fată şi un băiat au fost trimişi la spital, cu probleme la ochi, în timp ce directorul şcolii a chemat poliţia. Agenţii au reţinut-o pe femeia de 43 de ani.

„Sigur că am întrebat-o: doamnă, ce aţi făcut? Am dat cu spray? Dar care a fost motivul? Pentru că au fost neastâmpăraţi”, a spus Ciprian Balog, directorul şcolii.

Învățătoarea a spus că ar fi fost agresată de cei doi elevi și s-a simțit amenințată, motiv pentru care a recurs la acest gest.

Femeia a fost reţinută şi riscă închisoarea pentru rele tratamente aplicate minorului şi purtare abuzivă. Părinţii copiilor atacaţi sunt decişi să depună şi ei plângeri împotriva învăţătoarei.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.