Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizațiile ALDE din țară trebuie să se poziționeze în cel mai scurt timp și să aleagă dacă își urmează liderii desemnați miniștri de Viorica Dăncilă sau rămân alături de Călin Popescu Tăriceanu. Pentru cei din teritoriu, care dețin funcții în administrația publică locală, este dificil să aleagă între șomaj și loialitate. De aceea nici liderii de organizații care rămân alături de Tăriceanu nu pot băga mâna în foc că nu vor fi abandonați.

Șefa ALDE Prahova, Grațiela Gavrilescu, care a ieșit cu bucurie de la guvernare și și-a predat portofoliul Mediului, este prima care s-a întors la prima strigare a Vioricăi Dăncilă. Este și prima care a dat tonul oficial al abandonării liderului, drept pentru care a fost aspru taxată de colegi. ALDE Prahova s-a întrunit de urgență și s-a lepădat oficial de gruparea lui Tăriceanu și în numele „interesului național” și de „dragul țării” le cere „vărfurilor de lance”, Gavrilescu și Meleșcanu, să „susțină continuarea proiectelor inițiate, împreună cu PSD, în cadrul guvernării, pentru atingerea țintelor asumate prin programul de guvernare”.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

FIFI Până la urmă, Tăriceanu va demonstra prin surprinzătorul și autodistrugătorul său gest că un orgoliu de fraier l-a cam scos pe tușă din politică. Este aproape sigur că nici el singur nu șgtie exact și clar ce a vrut să facă prin plecarea de la Senat, dar acuzându-l imediat pe Meleșcanu că a făcut un gest execrabil.

13 septembrie 2019 10:06

Gabriela Da, dar curoasa de Grațiela Gavrilescu mai lua ea Șpăgi de la tăietorii de copaci din pădurile virgine si din parcurile naturale ?....Nu mai lua daca nu mai era ministra mediului !...sau mai lua ea dreptul de la vanatorii de urși si cerbi daca nu mai era Ministra Mediului....nu mai lua !....Ce mare aport a avut "curoasa" la imbunatatzirea mediului din Romania ?....ca la ploile torentziale se umpleau bazinele raurilor de peturi de plastic....ca ne-a bagat UE in infrigement datorita gropilor de gunoi neecologice...Doar portretul mare la intrarea in minister cu "curoasa" si l-a pus....In rest, nici un merit !....O tradatoare parvenita....

13 septembrie 2019 8:50

iulian E drept ca in ultimii 30 de ani interesul national a tins sa dispara. Deci se cuvin puse ghilimele. Exista insa tot mai mult interesul personal si cel partinic. O fi fost el sistemul cum o fi fost inainte de '90, dar cel putin avea o logica. Acum...unii vor doar sa strice tot ce fac ceilalti. Se pare ca traim in zodia racului... un pas inainte, doi inapoi. Succesuri depline!

13 septembrie 2019 8:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.