Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România este codașa Europei la nivelul infrastructurii. După 30 de ani ne zbatem în mediocritate și nici nu facem nimic pentru a ne reveni. Ultima problemă arată adevărata față a țării. Cea mai nouă autostradă din România ar putea fi demolată. Cum s-a putut ajunge aici? E de neimaginat ceea ce s-a întâmplat.

Dezastru total pentru România. Lotul 3 din Autostrada Lugoj-Deva are o fisură de 15 metri la nicio lună după ce a fost recepționat. Dar asta nu e tot. Sunt mai multe probleme de calitate pe noua şosea de mare viteză. Specialiștii spun că din tronsonul de 21 de kilometri făcut de spanioli abia dacă vor fi salvaţi la finalul reparaţiilor cinci kilometri.

„Ei (constructorii spanioli – n.r.) au pus terasament în albia majoră a râului Mureş când trebuia făcut viaduct în albia minoră”, au explicat specialiștii.

Au construit un viaduct prea scurt și în completare au pus terasament, până la lungimea care ar fi trebuit să fie. Prin urmare, s-ar putea impune demolarea acestei porțiuni și construirea unui viaduct nou, mai lung.

Integral pe CapitalComentarii

Care constructori spanioli?! O firma tepara cu 3 angajati?!

12 septembrie 2019 13:10

Toti cei care isi bat joc de banii statului! Conmadmanti la puscarie grea, ca pe vremea lui Ceasca! LA CNAIR sunt niste nemernici care iau niste salarii enorme, tocmai ca sa vegheze ce lucrari fac firmele astea la autostrazi.

12 septembrie 2019 13:09

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.