Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Teodor Meleșcanu, după ce a votat ieșirea ALDE de la guvernare, a rămas la guvernare, devenind și președinte al Senatului. ALDE l-a exclus și operațiunea PSD de a mima o guvernare cu ALDE continuă. Primul-ministru Viorica Dăncilă a făcut deja trei propuneri pentru miniștri în cabinetul său. Și toți trei provin din ALDE. Măsura arată ca o găselniță menită a salva PSD-ul de la situația dificilă în care a ajuns.

Preluarea peste noapte a unor membri ALDE, ca și cum nimic nu s-ar fi întîmplat și partidul condus de Călin Popescu Tăriceanu ar fi în continuare la guvernare, abia complică lucrurile. Și-i trage pe toți în întunericul îndoielilor. Pe margine, Victor Ponta încearcă să se bage în seamă și să influențeze jocul politic devenit din ce în ce mai confuz.

Integral pe CotidianulComentarii

Victor V. Ponta: Noroc ca EURO-sataniștii de la CAP (ăia cu gudbai-gravitii, n.m.) au dat colțu' și s-au carbonizat-holocaustizat și nu mai urlă că "#CORUPȚIA UCIDE!” (în chiloți la Metrou, n.m.)!

11 septembrie 2019 22:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.