Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cutremurul declanşat pe piaţa asigurărilor este departe de a se linişti având în vedere că vorbim de un domeniu în care se învârt zeci de milioane de euro. City Insurance a fost acuzată de Asociaţia Service-urilor Auto că este într-o mare dificultate financiară şi deci nu poate plăti daunele. Cea mai mare companie de asigurări a ieşit imediat public şi şi-a asigurat clienţii că situaţia financiară este stabilă, lucru confirmat şi de ASF. Dar de unde a pornit acest uragan care a devastat pur şi simplu piaţa asigurărilor?

Chiar din interiorul ASF, „uraganul” având şi un nume: Cristian Munteanu, consilier al vicepreşedintelui pentru Sectorul de Asigurări din cadrul Autorităţii de Supraveghere.

Concret, filmul ultimelor evenimente e cam aşa: într-o dimineaţă de august, un anume Cristian Munteanu lansează public, pe Facebook, o întreagă istorie având ca personaj principal City Insurance (la acest moment cea mai mare societate de asigurări din România), iar în plan secund aventura reparării maşinii proprietate personală. Înainte de toate, trebuie să spunem clar cine este Cristian Munteanu: el deţine în prezent funcţia de consilier al vicepreşedintelui sectorului de Asigurări din cadrul ASF, Cristian Roşu, şi este fost preşedinte al Asociaţiei Societăţilor de Service Auto Independente.

Integral pe Naţional