Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Este oficial. Rovana Plumb a fost anunțată public de Ursula von der Leyen ca fiind membră a Comisiei Europene, pe care aceasta o va conduce. României îi revine porofoliul Transporturilor, deși suntem țara care ne-am remarcat prin mari deficiențe la acest capitol. În acest context, PSD Dâmbovița rămâne fără președinte, iar lupta pentru supremație este în plină desfășurare.

Conform surselor Capital, Adrian Țuțuianu ar negocia cu Viorica Dăncilă reîntoarcerea în PSD și preluarea conducerii filialei. El a fost dat afară din partid de Liviu Dragnea, în urma unor înregistrări în care fostul ministru al Apărării ștergea pe jos cu colegii lui. Cei mai afectați au fost atunci Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda. Victor Ponta ar urma să fie trădat din nou, iar trecerea lui Adrian Țuțuianu înapoi la PSD s-ar face treptat. Până atunci, acesta ar trebui să furnizeze informații din Pro România către social democrați, care nu doresc să se atașeze în vreun fel de fostul premier. Nu ar fi prima dată când Țuțuianu trădează.

Integral pe Capital