Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„... Ei nu au strategii, au şmecherii, astea nu sunt strategii, sunt şmecherii care nu ţin şi chestiunea asta că iei trei membri de pe stradă de la ALDE şi îi faci miniştri... Şi eu cred că domnul Iohannis nu-i va numi, normal, nici pe aceştia... Cred că trebuie să le aduceţi aminte că mâine nu mai avem ministru de Interne, sâmbătă sau duminică nu mai avem ministrul Educaţiei şi şmecheriile astea pe care ei le numesc strategii reprezintă un blocaj grav şi o nefuncţionare a unor instituţii fundamentale: Ministerul de Interne, Ministerul Educaţiei, Ministerul Energiei, al Mediului.

Cred că trebuie să vină la Parlament. Are voturi, rămâne în funcţie cu noul guvern. Nu are voturi, pleacă din funcţie şi trebuie să găsim o altă soluţie pentru guvernarea ţării până la alegeri. Asta cred eu şi asta de fapt se va şi întâmpla. Tot ce le-am spus până acum de la ziua moţiunii pentru domnul Grindeanu, din păcate pentru ei, s-a întâmplat", a afirmat Ponta la Parlament.

„Cei pe care îi vedeți zi de zi alături de doamna Dăncilă noaptea își ascut cuțitele pentru ziua de 11 noiembrie (a doua zi după primul tur al prezidențialelor nota. red.). Eu cred că nu intră în turul doi. Cei din PSD o să o dea jos“, a declarat lLiderul Pro România, Victor Ponta, la Palatul Parlamentului.