Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alina Gorghiu, candidat al alianței PNL-UDMR pentru Senatului, purtat o contră dură cu președintele interimar al Senatului, social-democratul Șerban Valeca. Gorghiu a vrut să își prezinte candidatura și nu a fost lăsată de reprezentantul PSD-ist.

Ea l-a făcut pe candidatul PSD, Teodor Meleșcanu, un „traseist” și că îi este rușine să vină să își susțină candidatura. La atacurile lui Gorghiu, Valeca a rugat-o să se prezinte. „Dle Valeca, aveti decența sa ma lăsați sa ma prezint. Suntem intr-o plina criza politica, guvernamentala, din pacate urmeaza o criza economica urata. In ultimii 2 ani din cauza PSD am avut un proces de legiferare viciat”, a zis Gorghiu. Valeca a intervenit, au schimbat replici si a urmat un dialog al surzilor in care Gorghiu si Valeca vorbeau unul peste celalalt.

„Nu mai impuneti teroarea votului majoritatii. Dati-ne dreptul la exprimare. Daca va este frica azi de cuvantul meu....De ce va este frica? Dreptul la vot l-ati luat prin dl Melescanu romanilor din Diaspora”, a zis Gorghiu pe un ton ridicat.

„Aveti 2 minute”, i-a zis Valeca.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.