Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Aspecte din fostele situri industriale ale judeţului Hunedoara sunt surprinse într-o expoziţie de artă fotografică ce a fost vernisată marţi seara la o galerie de artă din Deva, pe simeze fiind prezentate 23 de lucrări ce aparţin unei studente care învaţă la Universitatea Naţională de Artă din Bucureşti.

Intitulată "Figura 22", expoziţia este realizată, în mare parte, din lucrări alb-negru, tânăra artistă Delia Prodan menţionând că este inspirată de tot ceea ce ţine de activitatea industrială pentru că a crescut într-un oraş legat de zona economică.

"Mă interesează foarte mult fotografia ce ţine de industrial, dar şi zona abstractului, de când studiez la universitate. Cred că judeţul Hunedoara a fost marcat de sfera industrialului şi că rămăşiţele acestuia transmit foarte multe în fotografie. Atunci când îmi construiesc imaginea nu mă agăţ atât de mult de partea de culoare, cât de partea de construcţie. O fotografie alb-negru pune mai mult în valoare partea de construcţie, dar şi întregul sentiment al fotografiei", a spus Delia Prodan.

Integral pe Agerpres