Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Update: George Maior a ieșit din sediul DNA după ce a fost audiat mai bine de trei ore. Ambasadorul României în Statele Unite a fost audiat cu privire la vizita lui Liviu Dragnea în Statele Unite din ianuarie 2017.

”Am fost adiat în calitate de martor în legătură cu dosarul lui Liviu Dragnea. De mult timp voiam să vin. A fost o discuție foarte plăcută cu domnii procurori. Nu am avut nicio implicare. Mâine mă voi întoarce în Statele Unite”, a zis Maior.

Știrea inițială: George Maior a fost adus cu escortă, în urmă cu puţin timp, la sediul DNA. Potrivit informațiilor apărute in spațiul public, audierea ar avea legătură cu vizita efectuată de fostul lider PSD Liviu Dragnea în SUA în anul 2017.


Comentarii

Daniel N-ai ejaculat de placere, scarba tradator de Neam??????? Pupa cur......

11 septembrie 2019 11:31

Alexandru Florian Știați că EURO-pușlamalele Griin Piss de pe „Rainbow Warrior” (în cap cu ECO-căpitanu'-poollii și cu o activizdă „green”, n.m.) au fost puși în lanțuri la Gdansk / Poloniași că ăia fukce eco-holocau$$t?!

11 septembrie 2019 0:14

Ecce Kurrupt Procuriștii ecce de-ai mei. Întrebucerile a fost plăcute, cu multă vaselină. Am încălecat pe un unicorn și v-am spus povestea așa. Mă întorc în Împărăția Kurcubeului unde deși pizdacii ecce la putere, noi kuriștii ecce poziționați strategic în spatele lor.

10 septembrie 2019 19:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.