Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

George Maior este audiat din nou la DNA, în calitate de martor, în legătură cu vizita lui Liviu Dragnea în SUA. Bogdan Chirieac a comentat această informație la Antena 3 și susține că ”să ai ambasadorul sub o astfel de acuzație este de neconceput”.

"Eu sper din tot sufletul să rămână în calitate de martor findcă domnul Maior este Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al României în SUA. Campania anticorupţie a fost mereu încurajată de SUA. Să ai ambasadorul sub o astfel de acuzaţie este de neconceput. Indiferent care au fost greşelile trecutului, eu mi-aş dori ca George Maior să iasă exact cum a intrat: martor.

Orice altă soluţie nu ar fi bună pentru istoria recentă a României. Veţi spune că Maior ştie foarte multe lucruri şi ar putea să... Nu ar putea să... pentru că SUA au fost atât de implicate şi a fost proiectul lor de curăţare a României, încât nu vor schimba istoria, nici ca urmare a declaraţiilor lui George Maior. Nu uitaţi că un fost membru al PMP ne-a spus cum, în biroul lui Traian Băsescu, se stabileau victimele DNA-ului.