Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Scandal cât casa… sau mai bine să scriem cât palatul?! Da, scandal cât Palatul Buckingham la Londra – regina Elisabeta a II-a a fost jignită de Meghan Markle, ultima tușă pe tabloul dinastic al Marii Britanii. Soția lui Harry, prinț și doar atât, a preferat să vadă pe viu finala de la US Open decât să însoțească familia încoronată (dar unii nu prea) la Castelul Balmoral, din Scoția, acolo unde se țineau Jocurile din Highlands, o tradițională întrecere sportivă.

Atât i-a trebuit „coanei Lisaveta”, care a luat foc. La început bune, relațiile dintre ea și Ducesa de Sussex s-au deteriorat pe parcurs, pentru ca acum tensiunea să fie la cote maxime. Ultimul episod a pus capac – bună prietenă cu Serena Williams, Meghan nu a vrut să piardă finala de Mare Slam de la US Open și a dat o fugă până la New York. Câteva mii de kilometri distanță, las’ că nu moare nimeni pentru atâta lucru, și-o fi zis nonconformista soție a nu mai puțin de nonconformistului prinț Harry.

Integral pe Naţional