Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Liderul grupului Partidului Popular European (PPE) din Parlamentul European, Manfred Weber, a cerut marţi guvernului român să renunţe la nominalizarea lui Ioan Mircea Paşcu drept comisar european interimar, după ce a salutat decizia în acest sens a guvernului estonian.

„Salutăm decizia guvernului estonian de a nu mai propune un comisar interimar pentru restul mandatului, evitând o risipă inacceptabilă a banilor contribuabililor. Facem acum apel la guvernul român să procedeze la fel. Procesul de aprobare din Parlament trebuie oprit”, a postat pe Twitter Manfred Weber. Cei doi nominalizaţi ai Estoniei şi României pentru posturi de comisari europeni interimari, cărora Jean-Claude Juncker a anunţat deja că nu le va încredinţa niciun portofoliu, urmau să fie audiaţi miercuri, 11 septembrie, la Conferinţei preşedinţilor de comisii din Parlamentul European.

Integral pe Evenimentul Zilei