Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Pensiile speciale vor fi istorie. Am susținut necesitatea desființării pensiilor speciale sau găsirea unei variante care să elimine diferența nejustificată dintre pensiile milioanelor de români, cu pensii calculate după criteriul contributivității, și pensiile uriașe ale unor privilegiați. Nu pot fi de acord, și nicăieri în lume nu se întâmplă asta, ca o persoană, indiferent de domeniul în care a activat, să iasă la pensie cu o pensie mai mare decât salariul pe care l-a avut.
Inițiativa este depusă în Parlament și îmi doresc să fie discutată în regim de urgență.

De asemenea, fac un apel către Guvernul României, ca în cazul în care în Parlament această inițiativă o să fie amânată, din diverse motive, să ia în calcul promovarea acestui act normativ printr-o ordonanță de urgență. Este timpul ca pensiile speciale din România să devină istorie!”, a scris, pe Facebook, șeful Comisiei de control al SIE, deputatul Mihai Weber (PSD).


Comentarii

Ceasca Cand primarii si consilierii vor aplica in practica doar ceea ce au promis inainte de alegeri iar restul cu referendum local , cand parlamentarii vor fi foarte putin si prin voluntariat atunci tarisoara asta va progresa ! Ne-am saturat de borduri, de ridicari de masini si de alte fapte satanice !! Plecati in Afganistan, javrelor si veniti de acolo in saculeti de cenusda !

11 septembrie 2019 16:28

Ceasca Oricum, le-ar calcula, functionarii bancari imensi ca functie, generalii, coloneii si alte straturi vor iesi cu pensii foarte mari ! Adu ba plutonul de executie ! ca fura aia mai mult decat javrele de politicieni ! Ia, mars, cu voi si cu ei in Afganistan si crapati acolo ! ce ne trebuie presedintie, ce ne trebuie 26 ministere, ce ne trebuie 470 parlamentari si mii de agentii si icr-uri, si... si... plus lingatorii care ii cara, care le fac curat, etc.

11 septembrie 2019 16:25

mircea mercenarii decand este lumea si pamantul nu sunt ,,,EROI'''.Ei e mercenari lupta pentru bani nu pentru glorie.nici a lui nici a neamului sau.

11 septembrie 2019 14:52

mircea mercenarii decand este lumea si pamantul nu sunt ,,,EROI'''.Ei e mercenari lupta pentru bani nu pentru glorie.nici a lui nici a neamului sau.

11 septembrie 2019 14:52

Fara. Vrajeli psd-iste,baronii va dau foc daca umlati la bani.

10 septembrie 2019 23:17

crestinu` si....nu prea Grea lupta ai de dus ! Da`....daca te sfortezi....?! Noi o sa te "suptinem" !

10 septembrie 2019 16:37

Domnule Weber daca intentiile Dvs sunt sincere si nu ... electorale, inseamna ca sunteti, intr-adevar, un reprezentant al romanilor, care in marea lor majoritate cer desfiintarea acestor pensii speciale, dar si a altor privilegii primite de unii din pix, peste noapte.

10 septembrie 2019 15:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.