Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un procuror al DNA a susținut, marți, în fața unui complet de cinci judecători de la instanța supremă că CCR s-ar afla într-o stare de ilegalitate pentru că au trecut aproape 70 de zile de când a dat controversata decizie privind specializarea completurilor de trei judecători.

Mai mult, instituția nici n- a motivat-o în timp de 30 de zile așa cum spune regulamentul de organizare CCR.de zile așa cum spune regulamentul de organizare CCR.

Pe lângă magistratul DNA și consilierul Romsilva a fost de acord cu referirile procurorului și a cerut instanței supreme să judece dosarul.


Este de amintit din capul locului că dosarele de mare corupție soluționate de un complet de trei judecători la ICCJ dar nerămase definitive se află la acest moment într-o stare incertă, magistrații completurilor de cinci judecători ale acestei instanței amânând aceste cauze în așteptarea publicării deciziei în Monitorul Oficial al României.


Publicarea, spun judecătorii, este așteptată pentru că aduce cu sine și indicativele deciziei, motivele precum și sfaturile de procedură pentru dosarele ”lovite” de aceasta.

Astfel, marți, completul de cinci judecători al ICCJ condus de magistratul Daniel Grădinaru, a luat în discuție mega dosarul retrocedărilor ilegale de pădure în care este judecat pentru fapte de corupție fostul deputat Viorel Hrebenciuc și fiul acestuia, fostul ministru al Justiției, Tudor Chiuariu dar și alți deputați și judecători.

Instanța a invocat din oficiu amânarea judecării dosarului pentru a aștepta publicarea în Monitorul Oficial a deciziei din 3 iulie.

Integral pe România LiberăComentarii

Ghilbo-hanis&Company Așa ceva nu este admisibil! Voi cere autorităților (S.C. SRI & D.N.A. S.R.L.) să intervină, în forță, și să-i aresteze toți PENALII din această țară! Inițiatorul acestei idei se exclude solicitării !

11 septembrie 2019 8:43

Florin Bilei Sug EURO-poolla, "absorb", "accesez", "aloc" & #REZIST (în chilotzi la metrou, n.m.)!

10 septembrie 2019 23:46

Gramaticus "dosarul (...) in care este judecat Viorel Hrebenciuc și fiul acestuia, fostul ministru al Justiției, Tudor Chiuariu (...)" ! in care SUNT judecați, că "este mai mulți"! A început anul școlar! Dați fuga, poate mai prindeți locuri la clasa zero, că acolo va e locul!

10 septembrie 2019 14:18

Florin Consilierul Romsilva sa rezilieze contractele cu austriecii si suedezii care macelaresc padurile din Romania si sa treaca la plantat copaci, gatzii masi-i.......

10 septembrie 2019 12:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.