Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În colaborare cu actriţa Zendaya, creatorul de modă american Tommy Hilfiger a recreat duminică seară strălucirea anilor 70 cu o petrecere în legendarul teatru Apollo care a găzduit, în cadrul Săptămânii Modei de la New York, un show exploziv deschis nu doar celebrităţilor, ci şi marelui public, relatează EFE.

Având ca incintă istoricul teatru Apollo, simbol al muzicii afro-americane şi situat în cartierul Harlem, Hilfiger şi-a prezentat cea de-a doua colecţie creată în colaborare cu Zendaya, care i-a dat nu doar idei creative ci şi ideea de a organiza în această locaţie marea paradă a modei.

Sala în care au cântat artişti legendari precum Aretha Franklin, Prince sau Billie Holliday a fost martora unei petreceri însufleţite unde un grup de muzicieni au cântat şi au dansat pe piese ale anilor 70, precum 'Move on Up' de Curtis Mayfield, în acordurile căreia Hilfiger şi Zendaya s-au despărţi în aplauze de public.

Colecţia TommyXZendaya a recuperat strălucirea anilor 70' cu materiale şi croieli cunoscute, dar modernizate, precum clasicul sacou cu pantaloni evazaţi, în dungi, în pătrăţele, sau în "animal print"; materiale lucioase, catifea sau piele.

Integral pe Agerpres